29 augusti

Det är måndag igen och det känns som att skolan denna veckan börjar på riktigt. Vi har fått en uppgift eller så och klockan är varje dag ställd på 06:30. Att varje dag motvilligt gå upp och tvinga i sig frukost, bli irriterad över den inte så perfekta eyelinern och snabbt välja kläder då en glömt göra det kvällen innan, saker som snart kommer att vara min vardag igen. Jag vet egentligen inte hur jag känner inför det, den enformiga vardagens återkomst. Det tycks dock vara något helt och hållet omöjligt att komma undan.
 
Förutom att reflektera över den enformiga vardagen har jag även, tror det eller ej, börjat läsa Harry Potter. Aldrig tidigare har jag varit Harry Potter-typen, och kanske är jag det inte nu heller, men jag ger den en chans. Egentligen bara pågrund av min kärlek, som haft den som en favorit under barndomen. Jag vill ha en bok gemensamt med honom, jag tänker att jag lär mig mer om hjärtat mitt genom att läsa en bok han älskat. Jag är hur som helst positivt överraskad och på inte lång tid alls har jag trots skola och rutiner hunnit läsa över halva boken. 
 
Med vardagens rutiner återgår jag även till mitt eviga kaffeberoende. Men det känns nästan omöjligt att någon på denna jord kan neka att en kopp kaffe efter en jobbig dag är annat än perfekt välbehövligt. Och på tal om kaffe så tänkte jag fylla min nya mugg från gotlandsresan med kaffe och alldeles för mycket socker, det är det perfekta receptet på kaffe i min smak. 
 
/Sandra