En livsuppdatering

Ute är himlen tonat i violett och blått prydd med mjuka, rosa moln. Dagen har varit varm och det faktum att sommaren faktiskt är här träder fram allt mer. Min helg spenderade jag hos min far, det var alldeles för länge sedan, månader faktiskt. Hur som helst var helgen inte särskilt händelserik, jag hjälpte min kära syster att dela ut reklam, sov halva dagar, hjälpte till med uppgifter, övningskörde en gång och egentligen inte särkilt mycket mer. Jag åkte hem tidigt i söndags eftersom att det var morsdag, jag ville ju ändå hinna köpa en present. Gårdagen valde jag att spendera hemma istället för i skolan, jag hade ont i magen och var alldeles för trött, jag är verkligen konstant trött nu och jag skulle kunna sova i dygn, känns det som. Dock hann jag och Julia baka pannkakor med nutella och jorgubbar, finns det något godare? Denna dagen var jag i alla fall i skolan, inte mer än en lektion dock. Dagens projekt har nämligen varit att på ungefär 24 timmar försöka höja mitt betyg från B till A i estetisk kommunikation, sammanlagt har jag nog skrivit runt 2000 ord denna dag. Men jag kan stolt säga att jag faktiskt också försökt ta mig ut på promenader de senaste dagarna, idag till och med joggade jag en bit med Julia. Jag har börjat se att det kanske är något värt att satsa på om jag inte vill att hjärtat mitt kollapsar innan 40. Att på något vis röra på mig på dagarna hjälper mig kanske också att lättare somna om kvällarna. 
 
Förutom det har jag även kommit på att jag inte lär läsa ut Svindlande höjder, jag har inte riktigt kommit in i läsandet än och min koncentration är troligen helt rubbad av den stress jag blivit lite skadad av. Men jag tänker att jag ska ta mig an en annan bok istället, något tunnare kanske, för att i framtiden kunna återgå till mina älskade klassiker. 
 
Men nu känns hjärtat mitt en aning tungt och ögonlocken likaså, vilket gör det dags för mig att stänga ner locket på min dator för att krypa ner under täcket. Jag hoppas att natten är mig vänlig.
 
/Sandra