19/07

Det är tisdag, också dagen efter måndag då min käre pojkvän åkte hem för denna gång. Att ha fått spendera en hel vecka med han som är allt för mig har varit ovärderligt och jag saknar honom redan, över allt annat i denna värld. Allt är som vanligt, med andra ord. 
 
Redan på fredag åker jag tillsammans med Julia till Gotland för att sedan spendera tretton dagar där, en bit ifrån bekvämligheterna jag är van vid, vilket troligen kan vara välbehövligt. Detta betyder att jag redan nu börjat införskaffa de saker jag behöver ha med mig samt påbörjat en packlista, jag känner att den redan blivit längre än väntat. Dagen har ägnats åt denna lista samt en tur till diverse affärer med min mor, ett gäng söta och kanske lite annorlunda strumpor fick jag med mig hem, samt en del nödvändigheter till Gotland.
 
Resten av kvällen funderar jag på att ägna åt en film, jag är en smula trött men samtidigt känner jag ångesten komma krypande och det känns inte särskilt lovande alls. När pojkvännen min inte är med mig för att somna hos mig får jag plötsligt tillbaka gamla sömnsvårigheter från nioende klass, katastrof. 
 
/Sandra