Ingenting alls

Mycket händer, men samtidigt ingenting alls, ändå har jag inte haft tid, eller tagit mig tid, att skriva på ett tag. Men jag lever, ibland, oftast. Jag gör inte jättemycket, känns det som i alla fall, men det gör jag kanske, eftersom att tiden springer iväg snabbare än kometer eller stjärnfall. Fast samtidigt går den ibland oändligt långsamt. Jag tänkte som ett försök till uppdatering lista de saker jag kommer ihåg att jag ägnat min tid åt de senaste dagarna, men mycket faller mig ur minnet. 
 
✎ Druckit te på balkongen med gamla musikfavoriter, en solnedgång och en kär vän.
✎ Klippt håret, det är nu som en page, fast jag lockar det oftast en smula i alla fall. 
✎ Köpt mig en prickig baddräkt. 
✎ Besökt den camping jag spenderat min barndom på.
✎ Jag fick på campingen åka familjens nya motorbåt, ni vet en sådan som drar gummiring efter.
✎ Tagit en spontatripp till Linköping med Julia.
✎ I samband med dagstrippen besökt Gamla Linköping, ett förtjusande litet ställe som är bevarat sedan tider då en bar långa kjolar, blusar och hattar med rosa band.
 
 
✎ Läst ut boken Mrs Sinclairs resväska, en av de vackrare böcker jag läst. 
✎ Varit hos psykologen min för sista gången, vi sågs nästan en gång i veckan i ett år, så en smula tom är jag, hon började gråta när hon kramat mig, och jag fick kämpa för att hålla mina tårar. 
✎ Bär min älsklings luvtröja av tjockare slag som han lämnade här sist. 
✎ Testat tacobar för första gången. 
 
 
 
Jag gör egentligen inte mycket. Jag sover lite för länge, går på promenader, lyssnar på diverse podcasts, ser på film, dricker litervis med jordgubbste, lägger mig för sent, läser böcker, ritar och skriver ibland. Helt vardagliga och normala ting för en som mig sommardagar som dessa.
 
/Sandra